NOAD F1 kan zaterdag de titel pakken.

Het is alweer 3 seizoenen geleden dat we bij de jeugd een kampioenschap hebben binnengehaald.  Zaterdag a.s. kan dit helemaal goed komen.  Als de F1 jeugd minimaal een gelijkspel haalt  tegen METO F2 zijn ze kampioen! 

Drie jaar geleden is de groep begonnen met eerst trainingen en later zijn ze ingestroomd in de competitie.   In de voorjaarsreeks van dit seizoen heeft NOAD  alle 6 wedstrijden gewonnen en staan fier aan kop met concurrent METO F2 op de 2e plaats erachter. In Hoogerheide werd met 3 – 1 gewonnen. Dit geeft geen garantie dat het nu ook weer gebeurd. Zeker bij een kampioenswedstrijd staat er spanning op en de gevleugelde uitspraak is dat onder spanning alles vloeibaar wordt.

Daarom beste NOAD F1 spelers. Op tijd naar bed op de vrijdagavond. Zaterdag op tijd opstaan en dan 3 boterhammen met pindakaas en volle melk. En dan alle aandacht op de wedstrijd. Supporters, oma’s, opa’s en de hele familie. Kom zaterdag a.s. met zijn allen naar de kampioenswedstrijd van NOAD F1. De aanvang is 09.30 uur. Spelers, trainers en leiders van NOAD  F1. We wensen jullie veel succes in de kampioenswedstrijd. Als het lukt gaan we na afloop een feestje vieren in de kantine en worden jullie bijgeschreven in de:  " eregalerij van de NOAD jeugdkampioenen''  die op de website staat.