Verenigingstoernooi 2016

Op 5 mei is het weer Hemelvaartsdag, bij Noad'67 traditioneel de dag waarop het verenigingstoernooi wordt gespeeld. Ook 2016 is daarop geen uitzondering en treffen vele leden, oud-leden en hun familieleden elkaar weer op en rond het veld. Sommige teams zijn al jarenlang vaste deelnemers maar ook zien we jaarlijks nieuwe teams inschrijven en sommige daarvan ontwikkelen zich door de jaren heen meer en meer als de nieuwe classic teams.

Het verloop van het toernooi zal in beginsel afhangen van het aantal aanmeldingen. De aanvang van het toernooi is om 13:00 en halverwege worden de finalerondes van de penalty-bokaal voor jeugdspelers gehouden.

Je kunt zowel individueel aanmelden als ineens een compleet team. Bij voldoende individuele aanmeldingen vormen we hiermee een apart team, zo niet zijn de individuele aanmeldingen vaak zeer welkom bij teams die wat krap in de samenstelling zitten. Aanmelden kan bij Pieter de Wachter (pwdewachter@hotmail.com).