De selecties van seizoen 1990-1991 en 2001-2002

Zaterdag 21 mei a.s. wordt de reünie wedstrijd gespeeld tussen de "2e klasse teams" van het seizoen 90-91 olv Jan Verreijen en het seizoen 01-02 olv Peter v Poortvliet. De aanvang van deze wedstrijd is: 16.00 uur. Hierbij de selecties van de beide teams:

trainer Jan Verreijen:
Huib v Westen, Kees Ligtendag, Frans Stols, Arjan Moerland, Hans Polderman, Erik Fontijne, Menno Fontijne, Leo Zuidweg, Leo Polderman, Ronnie vd Ree, Antoine Quist, Stefan Fontijne.

team trainer Peter v Poortvliet:
Kees Lozekoot, Cenny v. Splunter, Maurice de Goede, Ronald den Braber, Corne de Frel, Ard Beurkens, Johan Reijngoudt, Patrick Kot, Frans Quist, Jaap v Oudenaarde, Edwin Hage.

De matadoren van weleer presenteren zich in een wedstrijd van 2x 30 minuten. Iedereen is uitgenodigd om deze wedstrijd bij te wonen. Zeer de moeite waard om na afloop nog na te praten over deze succes periodes van weleer.