Uitslagen za. 21-05-16

Op de thuisbasis wordt de wedstrijd in de nacompetitie gespeeld tussen NOAD 2 en Groote Lindt 3. In de heenwedstrijd werd het 3 – 1 voor de ploeg uit Zwijndrecht. Zaterdag is de return bij NOAD om 14.00 uur. Het gaat om een ticket voor de res. 2e klasse in het nieuwe seizoen 16-17. Na deze wedstrijd staat de reünie wedstrijd tussen de eerste eftal selecties van 1991 (Jan Verreijen) en 2002 (Peter v Poortvliet) op het programma.

 

NOAD 67 2 – Groote Lindt 3  1 – 1 

NOAD 2 opende sterk. Een strakke voorzet van Rene Vos na een mooie actie op de linkerflank werd feilloos ingeschoten door Justin Moerland: 1 – 0. NOAD had in de eerste helft toe kunnen slaan, maar verzuimde afstand te nemen. Na de gelijkmaker van Groote Lindt  was de wedstrijd gespeeld. Beide ploegen konden daarna geen vuist meer maken. Het bleef 1 – 1. Door dit resultaat is Groote Lindt 3 door naar de volgende ronde. NOAD 2 speelt volgend seizoen opnieuw in de res. 3e klasse. Groote Lindt nog bedankt voor het verzetten van de aanvangstijd. Veel succes tegen ASWH 4.  

Selectie NOAD 67 2: Joey Verbraeken, Evert-Jan van Herk, Thom Buijs, Christian van Hekken, Carlo de Kok, Bas van Nieuwenhuizen, Robin Hommel, Robin Kot, Niels van Westen, Justin Moerland, Tom de Ruiter, Armin Geense, René Vos, Koen Spijker, Corné Faasse & Peter-Jan Fontijne.

 

Reünie wedstrijd:

NOAD 67  1991  –  NOAD 67 2002    3 – 3  (zie verslag Leo Zuidweg.

Goals van Cenny v Splunter 2x;  Arjan Moerland, Frans Quist, Leo Zuidweg en Erik Fontijne brachten de eindstand van deze wedstrijd op 3 – 3. Onvoorstelbaar dat de memorabele wedstrijd tegen GPC Vlissingen in 1991 op een vrijdagvond alweer 25 jaar geleden is. Door de doelpunten van Bram Filius en Hans Polderrnan eindigde de wedstrijd in 2 – 0 voor NOAD en bracht NOAD voor de 2e keer in de historie in de 2e klasse.  

 

Jeugdtoernooien: (zie verder de weekbrief)

NOAD F1 bij SKNWK

NOAD F2 bij SKNWK

NOAD D bij Smerdiek