Fluppies winnen 34e Ver.Toernooi NOAD 67

In een sportief verlopen Verenigingstoernooi 2016 hebben de Fluppies aan het langste eind getrokken. Team Captain Jeffrey Walpot kon na aflooop de enveloppe met inhoud in ontvangst nemen. De Zeeuwse mossels van Carlo de Kok werden eervol 2e. De scheidsrechters; Adrie v Dijke, John Verbraeken, Maurits Verwijs en Sander Kot gaven prima leiding aan de wedstrijden. Op een zonovergoten middag kwam ook de jeugd weer aan bod met de penaltie bokaal. Hierbij de winnaars;

Smaakmaker van de bokaal werd F1 speler Max Bezemer; die met goed geplaatste schoten een soevereine 5 uit 5 haalde. Maar ook Wessel v Kranen was van superbe klasse met ook een 5 uit 5. In de barage trok Max de penaltie bokaal 2016 naar zich toe. Het zilver was voor Wessel en John Walpot haalde het brons met 4 uit 5. Een prima score voor de F1.

De verdere winnaars:

F2:
1, Benjamin Bevelander
2. Harm Vermeulen
3. Bartosz Krajewski

D1:
1. Olaf Kot
2. Jasper Fontijne
3. Julius Bevelander

C1:
1. Julian Glasbergen
2. Maurice Walpot
3. Sil vd Nieuwendijk

A1:
1. Julian de Heer
2. Tom de Ruijter
3. Wouter Fase