Reünie van de selecties van seizoen 1990-1991 en 2001-2002

Op zaterdag 21 mei a.s. wordt een reünie georganiseerd van de selectie van het seizoen 1990-1991, waarin onder leiding van Jan Verreijen promotie werd bereikt naar de 2e klasse. En de selectie van het seizoen 2001-2002, waarin onder leiding van Peter van Poortvliet (het tot nu het laatste) kampioenschap in de 3e klasse werd behaald.

Enige tijd geleden werd het idee geopperd om een reünie van deze twee selecties van het vlaggenschip van N.O.A.D.’67 te organiseren. En wat zou het dan leuk als de spelers van deze selecties, gemixt of tegen elkaar, hun voetbalkunsten nog eens op de groene mat zouden kunnen tonen aan de, hopelijk in groten getale opgekomen, toeschouwers van nu en van weleer.

We kunnen u mededelen: DEZE REÜNIE ÈN WEDSTRIJD GAAT ER KOMEN!

De wedstrijd (van 2 x 30 minuten) staat gepland op zaterdag 21 mei 2016 om 16.00 uur. Na afloop is er ruimschoots de tijd voor gezellig nagenieten, napraten en herinneringen ophalen in de kantine, onder het genot van een hapje en een drankje.

U bent van harte uitgenodigd!