Erelid Gerard Noorthoek overleden

Op zaterdag 12 november 2016 is ons erelid Gerard Noorthoek overleden.

Vorige week hoorden we dat hij zijn been had gebroken; na zijn operatie is het hard achteruit gegaan. Onze Mister Noad, zoals iedereen hem in de club kent, was enkele weken geleden nog langs het veld te vinden, druk pratend met iedereen zoals we hem kennen. Zijn ziekte belette hem niet om zijn club aan te moedigen zoals hij bijna zijn hele leven gedaan heeft.

We herinneren hem als een op en top bestuurder. Hij was penningmeester van 1981 tot 1984 maar iedereen kent Gerard natuurlijk als secretaris, wat hij met veel passie en inzet vervulde van 1984 tot 2013. Een tijdperk waarin hij zijn netwerk van KNVB-bestuurders en omliggende verenigingen volledig inzette voor zijn vereniging Noad’67. Gerard was in 2005 ook betrokken bij de oprichting van onze voetbalschool. Van onze supporters die de thuiswedstrijden wilden volgen vernamen wij het enthousiasme waarop Gerard via Omroep Tholen live verslag deed van de wedstrijd.

Ook zullen we hem zeker missen bij het verwelkomen van Sinterklaas op de haven, wat hij samen met Rien Neele met veel plezier heeft gedaan. Later als de Sint in de Wimpel zijn feestje vierde, zag je Gerard altijd met een brede lach op zijn gezicht rondlopen en was blij dat de kinderen het naar hun zin hadden.

We weten natuurlijk allemaal te herinneren dat Gerard zijn optreden op het toneel bij een jubileum heel serieus nam. Bij zijn binnenkomst als Jewannes Sudde lag het publiek meteen al dubbel van het lachen. Bijna 25 jaar geleden heeft Gerard nog meegeschreven aan het jubileumboek 25 jaar Noad’67. Helaas zal hij het 50 jarig jubileum niet meer mee mogen maken.

Gerard Noorthoek is 57 jaar geworden. We wensen de familie sterkte in het verwerken van dit verlies.