Programma zaterdag 25 november

Gaat deze zaterdag zorgen voor de eerste driepunter voor Noad? De laatste jaren wordt er thuis telkens goed gespeeld en gewonnen tegen vv de Fendert. Toch zal de Fendert met een goed gevoel richting de Zijpestraat komen gezien de stand op de ranglijst. Een spannende wedstrijd dus.

selectie Noad’67 1: Pjotr Mosselman, Thom Buijs, Marvin Quist, Wesley Kiviet, Iwan Geense, Luuk Spijker, Martijn Reijngoudt, Frank den Engelsman, Stephan vd Peet, Christiaan van Hekken, Joost de Witte, Rob den Engelsman, Lars Steijn, Armin Geense, Wessel Quist

selectie Noad’67 3: Kees Vroegop, Arjan Moerland, Kees Ligtendag, Menno Fontijne, Stefan Fontijne, Dennis Kot, Jeroen Reijngoudt, Marco Reijngoudt, Justin Walpot, Danny Steijn, Niels van Oeveren, Jeroen Ridderhof

selectie Noad’67 4: Wouter Fase, Edwin Braat, Gerwin Walpot, Ton van Nieuwenhuizen, Robin van Westen, Jörgen Beens, Jorian Geluk, Leendert van Dijke, Rick Teeuw, Bart vd Velde, René Vos

 

zie de link hieronder voor het volledige programma:

Weekbrief 1649 21-11-’17