Programma zaterdag 18 november

In tegenstelling tot wat in de weekbrief staat is de wedstrijd van de JO15 verzet naar 12:00 uur. Het eerste elftal gaat naar ZSC ’62 in Scharendijke. Frank staat weer bij de selectie en hopelijk kan hij zijn eerste minuten weer maken na zijn blessure.

selectie Noad’67 1: Pjotr Mosselman, Thom Buijs, Iwan Geense, Marvin Quist, Wesley Kievit, Christiaan van Hekken, Wessel Quist, Martijn Reijngoudt, Rob den Engelsman, Lars Steijn, Joost de Witte, Jeroen Verwijs, Frank den Engelsman, Luuk Spijker, Stephan vd Peet

selectie Noad’67 2: Joey Verbraeken, Peter Jan Fontijne, Corné Faasse, Remco Buijs, Justin Walpot, Robin Hommel, Nick Steijn, Justin Moerland, Armin Geense, Justus den Braber, Jacco Koolaard, Abdirahim Aweys Ali, Flip Glasbergen

selectie Noad’67 3: Kees Vroegop, Arjan Moerland, Danny Steijn, Harm Verwijs, Jasper van Dijke, Jeroen Reijngoudt, Menno Fontijne, Stefan Fontijne, Ronald den Braber, Jeroen Ridderhof, Niels van Oeveren, Dennis Kot, Marco Reijngoudt, Michiel de Jager

selectie Noad’67 4: Evert Jan van Herk, Gerwin Walpot, Robin van Westen, Remco Kosten, Arjan van Dijke, Koen van Dijke, Edwin Braat, Jörgen Beens, Roel den Engelsman, René Vos, Jurjen Verhage, Evert Jan Geluk, Leender van Dijke, Bart vd Velde, Jeroen Boon, Rick Teeuw, Niels van Westen, Marinus van Dijke

Zie de link hieronder voor het volledige programma

 

Weekbrief 1648 14-11-’17