Programma zaterdag 11 november

De tweede ronde voor de beker brengt onze hoofdmacht naar Zuid-Beveland voor de wedstrijd tegen Luctor Heinkenszand. Wouter Fase heeft een bus geregeld voor maximaal 50 personen. Deze vertrekt om 12 uur en rijdt om half 6 weer terug. Opgeven via Wouter en de kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

selectie Noad’67 1:Pjotr Mosselman, Justin Moerland, Stephan vd Peet, Iwan Geense, Luuk Spijker, Christiaan van Hekken, Marvin Quist, Martijn Reijngoudt, Armin Geense, Joost de Witte, Jeroen Verwijs, Rob den Engelsman, Wesley Kiviet, Wessel Quist

selectie Noad’67 2:Joey Verbraeken, Ton van Nieuwenhuizen, Corn√© Faasse, Maurice Feleus, Carlo van Oeveren, Nick Steijn, Justin Walpot, Robin Hommel, Ton de Ruijter, Niels Doorn, Peter Jan Fontijne, Justus den Braber, Koen van Dijke, Julian de Heer

selectie Noad’67 3:Kees Vroegop, Arjan Moerland, Jeroen Ridderhof, Dennis Kot, Robin Kot, Patrick Kot, Menno Fontijne, Stefan Fontijne, Marco Reijngoudt, Jeroen Reijngoudt, Michiel de Jager, Niels van Oeveren, Danny Steijn

Kijk in de link hieronder voor het volledige programma

Weekbrief 1647 7-11-’17