Programma zaterdag 4 november

Afgelopen zaterdag werd in de Krabbenkreekderby het eerste punt gepakt. Een opsteker richting de wedstrijd van zaterdag tegen VVC’68 waarbij de punten hard nodig zijn om niet achterop te raken. Komt allemaal aanmoedigen om 14:30 uur aan de Zijpestraat. Zie de weekbrief in de link hieronder voor het programma

selectie Noad’67 1: Pjotr Mosselman, Joey Verbraeken, Lars Steijn, Iwan Geense, Stephan vd Peet, Thom Buijs, Christiaan van Hekken, Marvin Quist, Rob den Engelsman, Justin Moerland, Jeroen Verwijs, Armin Geense, Joost de Witte, Luuk Spijker, Martijn Reijngoudt, Wessel Quist

selectie Noad’67 2: Joey Verbraeken, Robin Hommel, Carlo van Oeveren, Remco Buijs, Ron van Dijke, Nick Steijn, Julian de Heer, Justin Walpot, Corné Faasse, Tom de Ruijter, Niels Doorn, Maurice Feleus, Wessel Quist, Ton van Nieuwenhuizen, Justus den Braber

selectie Noad’67 3: Evert Jan van Herk, Dennis Kot, Stefan Fontijne, Arjan Moerland, Menno Fontijne, Marco Reijngoudt, Robin Kot, Jeroen Ridderhof, Jeroen Reijngoudt, Patrick Kot, Wiljan Lisseveld, Niels van Oeveren, Arjan van Dijke

selectie Noad’67 4: Arjan Breeman, Patrick van Westen, Robin van Westen, Gerwin Walpot, Edwin Braat, René Vos, Bart vd Velde, Bas Quist, Simon vd Male, Wouter Fase, Jurjen Verhage, Jürgen Beens, Michiel de Jager, Roel den Engelsman, Niels van Westen

Weekbrief 1646 31-10-’17