Nieuws van de hoofdsponsor

Na het lopende seizoen is het driejarig contract wat in 2015 is afgesloten met Rabobank Oosterschelde alweer ten einde. Een contract wat Noad veel heeft gebracht, niet alleen in financieel opzicht, maar ook qua uitstraling op het sportpark en in de kantine, de tenues in de vorm van thuis- en uitshirts, inloopshirts en -truien en presentatiepakken voor het eerste elftal.
Nadat beide partijen elkaar hadden gevonden kunnen we terugkijken op een goede relatie waarbij het voor Noad belangrijk is om de hoofdsponsor op een positieve manier in beeld te krijgen. Dit gebeurt steeds via de website-berichten, reclame-uitingen op de website, op het sportpark, in de kantine en via social-media! Ook tijdens evenementen is de Rabobank steeds aanwezig zoals met de Rabo-Kidsclub tijdens het 50 jarig jubileum en door middel van bijvoorbeeld de “Rabobank-boog”.

Rabobank Oosterschelde vindt het belangrijk dat een vereniging zoals Noad een belangrijke sociale functie in de samenleving van Sint Philipsland vervult. Onder andere door de steun vanuit Noad richting de Stichtingen Sportdorp en Voetbalschool is men hierin zeker geslaagd.

We zijn dan ook zeer blij en verheugd om u te kunnen mededelen dat in onderling overleg is besloten om het contract met ingang van volgende seizoen met drie jaar te verlengen!

Aan het begin van volgend seizoen zal er een officieel moment volgen voor de contractondertekening.