FRANK DEN ENGELSMAN ALLTIME TOPSCORER NOAD ’67 1

Afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen ZSC ’62 was er niet allen de overwinning voor NOAD ’67 1, maar viel er ook nog iets anders te vieren voor onze topspits Frank den Engelsman : Hij scoorde in deze wedstrijd zijn 114de doelpunt voor NOAD ’67 1 in formele competitie- en na-competitiewedstrijden en is daarbij de ons nog niet zo heel lang geleden ontvallen Leo Zuidweg gepasseerd. Een prachtige prestatie natuurlijk waar hij erg trots op mag zijn en nadat de “man of the match” Rob den Engelsman zijn kleine broertje had gefeliciteerd kreeg Frank uit handen van onze sponsor Ruud van der Perk een lekker flesje speciaalbier en een mooi wandbord als aandenken en waardering voor deze prestatie. Uiteraard gaan we er vanuit dat er nog zeker 100 bij komen Frank !