Programma zaterdag 14 april

Zaterdag de tweede thuiswedstrijd in een reeks van drie voor Noad 1. Kogelvangers uit Willemstad komt op bezoek. Een ploeg welke al sinds 27 januari geen winst meer heeft geboekt, maar die wedstrijd was wel tegen Noad (2-1). Dus laten we gewaarschuwd zijn en wellicht kunnen we ons zo goed als definitief veilig spelen. Kijk in de link hieronder voor het programmaboekje en het volledige programma.

selectie Noad’67 1: pjotr mosselman, Thom Buys, Stephan Vd Peet, Marvin Quist, Wesley kievit, Iwan Geense, Bas v Nieuwenhuizen, Frank d Engelsman, Rob d Engelsman, Wessel Quist, Joost d Witte, Lars Steijn, Jeroen Verwijs, Justin Walpot, Luc Spijker

selectie Noad’67 2: Joey Verbraeken, Koen Spijker, Flip Glasbergen, Remco Buys, Justin Moerland, Carlo v Oeveren, Jaco Koolaard, Robin Hommel, Niels Doorn, Maurice Kosten, PJ Fontijne, Ton v Nieuwenhuizen, Nick Steijn, Justin Walpot

selectie Noad’67 3: Arjen Breeman, Dennis Kot, Jeroen Reijngoudt, Jeroen Ridderhof, Ronald d Braber, Robin Kot, Harm Verwijs, Danny Steijn, Kees Vroegop, Sil Vd Nieuwendijk, Abdi, Justus d Braber, Maurice Walpot, Ian Korporaal, Julian Glasbergen

selectie Noad’67 4: Wouter Fase, Evert Jan v Herk, Evert jan Geluk, Jorien Geluk, Rick Teeuw, Niels v Westen, Bas Quist, Bart Vd Velde, marinus v Dijke, Gerwin Walpot, Simon Vd Male, Roel d Engelsman, Robin v Westen, Edwin Braat

 

Programmaboekje Noad’67 – Kogelvangers

Weekbrief 1668 10-4-’18