Programma zaterdag 28 april

Kan Noad 1 zaterdag voor historie zorgen? Na 8 wedstrijden in deze competitie stonden we nog met lege handen. Zaterdag kan de periodetitel behaald worden tegen DHV in Zevenbergschen Hoek. Als Noad wint en De Jonge Spartaan niet van WHS weet te winnen is het zover… Zie de weekbrief voor het volledige programma

Selectie Noad’67 1: Pjotr Mosselman, Thom Buys, Stefan vd Peet, Marvin Quist, Wesley Kievit, Lars Steijn, Iwan Geense, Bas v Nieuwenhuizen, Chris v Hekken, Rob d Engelsman, Frank d Engelsman, Joost d Witte, Luuk Spijker, Jeroen Verwijs, Wessel Quist.

aanwezig: 12:30uur. aanvang: 14:30uur.

Selectie Noad’67 2: Joey Verbraeken, Maurice Kosten, Justin Walpot, Ton v Nieuwenhuizen, Justin Moerland, Carlo d Kok, Tom de Ruijter, Niels Doorn, Flip en Julian Glasbergen, Jaco Koolaard, Carlo v Oeveren, Mark Tichem, Abdiraham Aweyes Ali

aanwezig: 12:30uur  aanvang 13:30uur

Selectie Noad’67 3: Arjen Breeman, Arjan Moerland, Dennis Kot, Kees Vroegop, Jasper v Dijke, Rene Vos, Marco Reijngoudt, Danny Steijn, Niels v Oeveren, Robin Kot, Jeroen Reijngoudt, Johan Reijngoudt, Sil Vd Nieuwendijk

aanwezig 14:00 uur  aanvang 14:30 uur

Selectie Noad’67 4: Wouter Fase, Bas Quist, Leendert v Dijke, Bart vd Velde, Gary Walpot, Maurice Walpot, Rick Teeuw, Roel d Engelsman, Simon Vd Male, Evert Jan van Herk, Evert Jan Geluk, Robin v Westen, Jurgen Verhage, Dyon Bosgraaf, Arjan v Dijke.

aanwezig 11:45uur  aanvang 12:15 uur

 

Weekbrief 1670 24-4-’18