Programma zaterdag 19 mei

De laatste thuiswedstrijd in de competitie staat zaterdag op het programma voor onze hoofdmacht. De Jonge Spartaan uit Middelharnis komt de dammen over voor hun eerste wedstrijd ooit in competitieverband op Flupland. Het programmaboekje vindt u onderaan de pagina in de link naar de bijlage. Kijk ook in de link hieronder voor het volledige programma. De wedstrijden van Noad’67 4 en de veteranen gaan niet door.

selectie Noad’67 1:: Pjotr Mosselman, Thom Buys, Marvin Quist, Lars Steijn, Iwan Geense, Bas v Nieuwenhuizen, Rob d Engelsman, Frank d Engelsman, Joost d Witte, Luuk Spijker, Wessel Quist, Justin Walpot, Justin Moerland, Carlo d Kok

aanwezig 13:15 uur  aanvang 14:30 uur

selectie Noad’67 2:Joey Verbraeken, Maurice Kosten, Justin Walpot, Robin Hommel,  Tom de Ruijter, Niels Doorn, Flip Glasbergen, Jaco Koolaard, Mark Tichem, Luuk spijker, Koen Spijker, Ton v Nieuwenhuizen, Carlo v Oeveren

aanwezig 12:30 uur  aanvang 13:30 uur

selectie Noad’67 3:Arjan Moerland, Dennis Kot, Kees Vroegop,  Rene Vos, Marco Reijngoudt, Danny Steijn, Niels v Oeveren,  Jeroen Reijngoudt, Johan Reijngoudt, Menno Fontijne, Robin Kot, Harm Verwijs

Vertrek 11:30uur  aanvang 12:30 uur

selectie Noad’67 4:Wouter Fase, Bas Quist, Leendert v Dijke,Rick Teeuw, Roel d Engelsman, Simon Vd Male, Evert Jan van Herk, Robin v Westen, Sil vd Nieuwendijk, Ian Korporaal, Niels v Westen, Jeroen Boon

Vertrek 13:30uur  aanvang 14:30uur

 

Programmaboekje Noad’67 – De Jonge Spartaan

Weekbrief 1673 15-5-’18