Programma zaterdag 26 mei

De competitie loopt op z’n einde. Voor de meeste teams is het zaterdag de laatste wedstrijd. Noad 1 sluit af uit in Dordrecht tegen Wieldrecht. Noad 2 gaat naar de Fendert 2, terwijl het derde en het vierde thuis spelen tegen respectievelijk Apollo 2 en WHS 3. Let op: de wedstrijd Noad’67 3 – Apollo’69 2 is vervroegd naar 13:30 uur. De veteranen spelen uit tegen “aartsrivaal” de Fendert in wat wel eens de allerlaatste wedstrijd voor de “vets” kan worden. Kijk voor het volledige programma in de weekbrief via de link hieronder. De wedstrijd van de JO10 uit tegen Stavenisse is om 11 uur ipv 8:30 uur.

selectie Noad’67 1: Pjotr Mosselman, Luuk Spijker, Thom Buijs, Stephan vd Peet, Carlo de Kok, Rob den Engelsman, Wessel Quist, Frank den Engelsman, Lars Steijn, Joost de Witte, Justin Moerland, Jeroen Verwijs, Wesley Kievit, Tom de Ruijter

selectie Noad’67 2: Joey Verbraeken, Peter Jan Fontijne, Ton van Nieuwenhuizen, Julian de Heer, Remco Buijs, Ron van Dijke, Flip Glasbergen, Jacco Koolaard, Mark Tichem, Maurice Kosten, Jeroen Ridderhof, Robin Hommel, Niels van Westen

selectie Noad’67 3: Arjen Breeman, Menno Fontijne, Marco Reijngoudt, Niels van Oeveren, Danny Steijn, Robin Kot, Johan Reijngoudt, Jasper van Dijke, Julian Glasbergen, Dennis Kot, Rick Teeuw, Jeroen Reijngoudt, Harm Verwijs

selectie Noad’67 4: Evert-Jan van Herk, Simon vd Male, Maurice Walpot, Gerwin Walpot, Roel den Engelsman, Dennis Kot, Marinus van Dijke, Jörgen Beens, Jorian Geluk, Leendert van Dijke, Wouter Fase, Michiel de Jager, Kjeld Snoep, Remco Kosten

 

Weekbrief 1674 22-5-’18