Programma zaterdag 29 september

Zaterdag speelt Noad 1 hun eerste thuiswedstrijd in de competitie. Prinsenland is de tegenstander. Een pittige wedstrijd in het vooruitzicht en hopelijk kan er een goed resultaat worden neergezet. De weersvoorspellingen zijn ideaal dus laten we hopen op een grote steun van het publiek! Vóór de wedstrijd wordt het nieuwe sponsorcontract getekend met hoofdsponsor Rabobank Oosterschelde.

Noad’67 1 – Prinsenland 1:    Aanwezig 13:00uur    Aanvang 14:30 uur

Selectie:

Pjotr Mosselman, Lars Steijn, Marvin Quist, Gijs Adriaanse, Wessel Quist, Tom de Ruijter, Rob den Engelsman, Bas v Nieuwenhuijzen, Armin Geense, Joost de Witte, Luuk Spijker. Justin Moerland,Frank den Engelsman, Justin Walpot

Internos 3 – Noad’67 2:          Vertrek 12:20uur        Aanvang 14:00uur

selectie:

Joey Verbraeken, Maurice Kosten, Ton v Nieuwenhuijzen, Flip Glasbergen, Niels v Westen, Julian de Heer, Rick Teeuw, Leendert v Dijke, Thom Buijs, Lennart Noorthoek, René Vos, Koen Spijker, Mark Tichem, Jeroen Verwijs.

Noad’67 3 – Kapelle 5:           Aanwezig 14:15uur    Aanvang 14:45uur

selectie:

Kees Vroegop, Dennis Kot, Jeroen Ridderhof, Chris van Hekken, Ronald den Braber, Marco Reijngoudt, Menno Fontijne, Stefan Fontijne, Niels van Oeveren, Wiljan Lisseveld, Danny Steijn, Wesley Kievit, Arjan Moerland, John vd Swaluw.

Noad’67 4 – WHS 3:              Aanwezig 12:30uur     Aanvang 13:00uur

selectie:

Evert Jan van Herk, Bas Quist, Evert Jan Geluk, Remco Kosten, Edwin Braat, Gerwin Walpot, Bart vd Velde, Jeroen Boon, Kjeld Snoep, Marinus v Dijke, Jorian Geluk, Abdirisaq, Patrick v Westen.

Zie de link onderaan voor het complete programma.

 

Weekbrief 1685 25-9-’18