NOAD’67 en Rabobank Oosterschelde verlengen sponsorovereenkomst

Al ruim 3 jaar is het logo of de naam van de Rabobank permanent en prominent in beeld op ons sportcomplex, de weekbrief en de website. U wordt welkom geheten door de Rabobank, er hangen vlaggen, er staan diverse reclameborden op strategische plaatsen en in de weekbrief is er een volledige pagina bestemd voor de Rabobank..

U kunt er niet omheen, de Rabobank is hoofdsponsor van onze vereniging en dat dragen we samen heel graag uit.

Op 30 juni van dit jaar liep het contract af en dankzij de inspanningen van de sponsorcommissie en de bereidheid van de Rabobank zijn we overeengekomen het contract met 3 jaar te verlengen. Met dat resultaat zijn we heel blij.

A.s. zaterdag zullen we de overeenkomst formaliseren door ondertekening van het sponsorcontract.  Dit zal, in aanwezigheid van het 1e elftal, gebeuren voor de wedstrijd NOAD’67 – Prinsenland, om ongeveer 13.15 uur. Hopelijk is het een extra motivatie voor de 1e selectie om de eerste punten van dit seizoen te veroveren.

Natuurlijk is iedereen welkom.

Iman Fase zal alles op de gevoelige plaat vastleggen. Deze foto’s zullen ook voor promotiedoeleinden gebruikt worden.