Programma zaterdag 22 september

Eindelijk! Na een lange zomer start zaterdag de competitie! Noad 1 gaat op bezoek bij het sterke Seolto in Zevenbergen. Laten we hopen dat de resultaten uit de bekerpoule doorgetrokken kunnen worden naar de competitie. Zie de link hieronder naar de weekbrief voor het complete programma.

 

Weekbrief 1684 18-9

selecties:

Seolto 1 – NOAD’67 1:                Vertrek 12:45u                Aanvang 14:30u

Lars Steijn, Pjotr Mosselman,Marvin Quist, Stephan v/d Peet, Gijs Adriaanse, Wessel Quist, Tom de Ruijter, Iwan Geense, Rob den Engelsman, Bas v Nieuwenhuijzen, Armin Geense, Joost de Witte, Luuk Spijker. Justin Moerland

NOAD’67 2 – ASWH 3:                Aanwezig 12:30u            Aanvang 13:30u

Maurice Kosten, Joey Verbraeken, Ton v Nieuwenhuijzen, Niels Doorn, Flip Glasbergen, Niels v Westen, Julian de Heer, Rick Teeuw, Ron v Dijke, Justin Walpot, Thom Buijs, Lennart Noordhoek, René Vos,  Koen Spijker, Mark Tichem

Kloetinge 6 – NOAD’67 3:            Vertrek 15:15u                Aanvang 16:45u

John van de Swaluw, Dennis Kot, Jeroen Ridderhof, Chris van Hekken, Ronald den Braber, Marco Reijngoudt, Menno Fontijne, Niels van Oeveren, Wiljan Lisseveld, Harm Verwijs, Maurice Feleus, Danny Steijn, Wesley Kievit, Arjan Moerland

Vosmeer 2 – NOAD’67 4              vertrek 13:45u                Aanvang 14:30u

Evert Jan van Herk, Bas Quist,Evert Jan Geluk, Remco Kosten, Leendert van Dijke, Edwin Braat, Gerwin Walpot, Bart vd Velde, Maurice Walpot, Marinus v Dijke, Janne Mikolas, Jorien Geluk, Abdirisaq, Patrick v Westen