De aftrap!

De aftrap!

 

Zo, de tijd van de vriendschappelijke potjes en bekerwedstrijden zit er (bijna) op. Vanaf a.s. zaterdag gaat het weer om de punten en de prijzen.

Het heeft heel wat moeite gekost, maar we zijn blij dat het weer gelukt is om 4 seniorenteams op de been te brengen. Daarnaast zijn de veteranen al van start gegaan en ook het vrouwenteam trapt zaterdag af. Bij de jeugd staan 5 teams te trappelen van ongeduld en ook bij de meiden is de juiste spirit aanwezig.

De afgelopen weken hebben we ook weer de nodige leden in mogen schrijven. Daar zijn we blij mee, want dat betekent dat het wat makkelijker is om de teams in te delen. Natuurlijk kunnen we nog steeds nieuwe leden gebruiken. Ook spelers die maar 1 of 2 keer per maand kunnen voetballen, zijn welkom. Wij wensen alle teams heel veel plezier en succes. Gaan we aan het eind van het seizoen weer 1 of meerdere kampioenen verwelkomen?

De komende tijd staan we ook voor een aantal uitdagingen. Uitdagingen die niet alleen het bestuur aangaan, maar waarbij we ook actieve inbreng van de leden en supporters verwachten. Volgende maand ontstaan er 1 of meerdere vacatures in het bestuur. We moeten in ieder geval op zoek naar een nieuwe secretaris, maar de afgelopen weken heeft geleerd dat een aparte wedstrijdsecretaris ook geen overbodige luxe is. Daarnaast zijn er nog andere vacatures of kunnen we op andere terreinen versterking gebruiken. Te denken valt aan leiders, trainers, (assistent-) scheidsrechters, mensen voor het onderhoud, kantinevrijwilligers enz, enz.

Het bestuur heeft misschien wel een leidende rol in het invullen van deze vacatures, maar we stellen het heel erg op prijs als er door de leden meegedacht wordt en we hopen dat er leden zijn die zich spontaan aanmelden om een functie te vervullen. Het zou mooi zijn als deze vacatures ingevuld zouden worden door de jongere garde binnen de vereniging of dat de steeds groter wordende groep vrouwen in het bestuur vertegenwoordigd zou zijn.

We zijn ook in afwachting van de bouwvergunning voor de vernieuwbouw van de kantine en kleedlokalen. De welstandcommissie heeft onze plannen inmiddels goedgekeurd. Als we straks gaan vernieuwbouwen dan kunnen we ook de nodige handjes gebruiken.

De inschrijving op de obligatielening staat nog steeds open. We zitten bijna op de helft van het benodigde bedrag, dus we kunnen nog inschrijvingen gebruiken. En zeg nu zelf, 3% rente per jaar krijg je bij geen enkele bank! Tegenwoordig kost spaargeld bijna geld.

Conclusie: voor iedereen is er nog genoeg werk aan de winkel.

Voel je betrokken bij de vereniging en doe mee!

 

Bestuur v.v. N.O.A.D.’67