Programma zaterdag 15 september

Na twee overwinningen in de beker speelt Noad 1 zaterdag de laatste poulewedstrijd tegen NVS in Nieuw Vossemeer. Let op: AANVANG 14:30 uur! Daar er geen seniorenteams thuis spelen is de wedstrijd van de JO17 naar het begin van de middag verplaatst. Zie hieronder de weekbrief voor het complete programma.

NVS1 – NOAD’671:  Aanwezig 12:45u      Aanvang 14:30u!

Selectie: Peter Jan Fontijne, Lars Steijn, Marvin Quist, Stephan v/d Peet, Gijs Adriaanse, Wessel Quist, Tom de Ruijter, Iwan Geense, Rob den Engelsman, Frank den Engelsman, Bas v Nieuwenhuijzen, Armin Geense, Joost de Witte, Luuk Spijker.

’s Heerarendskerke 2 – NOAD’67 2:  Vertrek 12:00u      Aanvang 13:45u

Selectie: Evert Jan Van Herk, Maurice Kosten, Ton v Nieuwenhuijzen, Niels Doorn, Flip Glasbergen, Niels v Westen, Julian de Heer, Rick Teeuw, Carlo de Kok, Ron v Dijke, Justin Walpot, Thom Buijs, Lennart Noorthoek, Jeroen Ridderhof.

Oostkapelle/Domburg 4 – NOAD’67 3:  Vertrek 13:00u   Aanvang 14:30u

Selectie: Stefan Fontijne, Menno Fontijne, Dennis Kot, Arjan Moerland, Niels v Oeveren, Johan Reijngoudt, Marco Reijngoudt, Kees Vroegop, Harm Verwijs, Chris v Hekken, William Lisseveld, Danny Steijn, Ronald d Braber, Wesley Kievit, John vd Swaluw.

Bruse Boys 4 – NOAD’67 4:    Vertrek 13:00u     Aanvang 14:00u

Selectie: Evert Jan Geluk, Bas Quist, Leendert v Dijke, Gerry Walpot,  Simon vd Male, Bart vd Velde, Jurjen Verhage, Kjeld Snoep, Marinus v Dijke, Jeroen Boon, Janne Mikkola, Edwin Braat, Remco Kosten, Abdirisaq, Abdiraham.

 

 

Weekbrief 1683 11-09