Programma zaterdag 8 september

Ook deze week komt de weekbrief niet via de mail vanwege vakantie van onze secretaris. Oud-secretaris Antoine Quist is overigens bereid gevonden om een paar keer de weekbrief te maken echter zijn de mailadressen bij hem niet beschikbaar, vandaar alleen via de website. Bedankt Antoine voor je inzet! Zo zien we maar hoe belangrijk het is om vrijwilligers te hebben. Daarom nog een keer via deze weg de oproep: we zijn nog steeds op zoek naar diverse vrijwilligers. Lijkt het je wat om secretaris of algemeen bestuurslid te worden? Meld je dan. Wanneer we met een incompleet bestuur verder moeten zullen alle leden dat uiteindelijk gaan merken. Daarnaast zoekt het eerste elftal nog een vaste vlagger. Ook hiervoor zou het fijn zijn dat iemand zich meldt bij het bestuur of leiding van het eerste elftal.

Zaterdag zijn er door de gevolgen van de droogte diverse wedstrijden afgelast of omgezet naar een uitwedstrijd. Maar er is ook goed nieuws: Op veld 2 mag zaterdag één wedstrijd worden gespeeld: Noad’67 – Duiveland staat op het programma om 14:30 uur. Beide ploegen wonnen hun eerste bekerwedstrijd afgelopen zaterdag. De bal rolt weer en met z’n allen maken we er een mooi seizoen van! Zie de link hieronder voor het complete programma.

Weekbrief 1682 04-09

NOAD’67 1 – Duiveland 1:  aanvang 14:30u    Aanwezig 13:15u

spelers NOAD’67 1:

Pjotr Mosselman, Lars Steijn, Bas van Nieuwenhuizen, Luuk Spijker, Gijs Adriaanse, Stephan van de Peet, Joost de Witte, Wessel Quist, Iwan Geense, Thom Buys, Frank den Engelsman, Marvin Quist, Rob den Engelsman, Armin Geense.

SKNWK 2 – NOAD’67 2:    aanvang 14:30u   Vertrek 13:00u

spelers NOAD’67 2:

Joey Verbraeken, Maurice Kosten, Tom de Ruijter, Koen Spijker, Peter-Jan Fontijne, Rick Teeuw, Niels van Westen, Arjan Moerland, Koen van Dijke, Ron van Dijke, Flip Glasbergen, Julian de Heer, Mark Tichem.