Programma zaterdag 13 oktober

Kan Noad zaterdag de eerste punten pakken? DFC uit Dordrecht is de tegenstander om half 3 aan de Zijpestraat. Ook Noad 3 en 4 spelen thuis ‘s middags thuis dus het is weer een gezellige drukte. Zie de weekbrief hieronder voor het complete programma en voor het wedstrijdboekje.

NOAD’67 1 – DFC 1 :Aanwezig 13:15u    Aanvang  14:30u

selectie Noad’67 1:

Pjotr Mosselman, Gijs Adriaanse, Lars Steijn, Armin Geense, Justin Moerland, Rob den Engelsman, Frank den Engelsman, Joost de Witte, Luuk Spijker, Tom de Ruijter, Iwan Geense, Wessel Quist, Stephan van de Peet, Wesley Kievit

SC Gastel 2 – NOAD’67 2:  Vertrek 13:00u Aanvang  14:30 u

selectie Noad’67 2:

Joey Verbraeken, Maurice Kosten, Rick Teeuw, Koen Spijker, Julian de Heer, Mark Tichem, Flip Glasbergen, Ton van Nieuwenhuijzen, Nick Steijn, Koen van Dijke, Niels van Oeveren, Maurice Feleus, Justus den Braber

NOAD’67 3  – DVO 3 : Aanwezig 14:15u Aanvang 14:45u

selectie Noad’67 3:

Stefan Fontijne, Menno Fontijne, Dennis Kot, Johan Reijngoudt, Marco Reijngoudt, Harm Verwijs, Michiel de Jager, Chris van Hekken, Wiljan Lisseveld, Jeroen Verwijs, Danny Steijn, Jeroen Ridderhof, Wesley kievit, Pieter de Wachter

NOAD’67 4  – Halsteren 7 : Aanwezig 12:30u . Aanvang  13:00u

selectie Noad’67 4:

Evert Jan van Herk, Bas Quist, Evert Jan Geluk, Leendert van Dijke, Gerwin Walpot, Bart van de Velde, Kjeld Snoep, Maurice Walpot, Marinus van Dijke, Janne Mikolas, Robin van Westen, Abdirahim, Jurgen Verhage, Remco Kosten,

 

 

Weekbrief 1687 9-10-’18

Programmaboekje Noad’67 – DFC