Programma zaterdag 27 oktober

Deze speelronde staat voor Noad’67 1 de thuiswedstrijd tegen vv Wieldrecht op het programma. We hopen op een goede dag voor de geel-groenen. De Dordtenaren hebben dan weliswaar twee keer verloren maar dat was wel tegen degradanten Prinsenland en Klundert. De 9 punten werden gepakt tegen ZSC’62, Dubbeldam en Kogelvangers. Noad daarentegen is nog zoekende maar we zijn er zeker van dat wanneer iedereen zich voor 100% inzet een goed resultaat zeker mogelijk moet zijn!

Zie de weekbrief onderaan voor het complete programma en het wedstrijdboekje voor Noad’67 – vv Wieldrecht.

 

selectie Noad’67 1:

Pjotr Mosselman, Gijs Adriaanse, Lars Steijn, Armin Geense, Justin Moerland, Rob den Engelsman, Frank den Engelsman, Joost de Witte, Luuk Spijker, Tom de Ruijter, Iwan Geense, Marvin Quist, Stephan van de Peet, Carlo de Kok

selectie Noad’67 2:

Joey Verbraeken, Maurice Kosten, Rick Teeuw, Koen Spijker, Julian de Heer, Mark Tichem, Nick Steijn, Niels van Oeveren, Niels van Westen, Arjan Moerland, Rene Vos, Wessel Quist, Justin Walpot

Noad’67 3: AFGELAST. Verplaatst naar 15 december

Noad’67 4: VRIJ

 

Weekbrief 1689 23-10-’18

Programmaboekje Noad’67 – vv Wieldrecht