Programma zaterdag 17 november

Tegenstander vv Dubbeldam heeft op de website een voorbeschouwing geschreven voor de wedstrijd van zaterdag tegen Noad’67. Klik hier als je het wilt lezen. Kan Noad de winst van 2 weken geleden doorzetten? Kijk voor het volledige programma onderaan in de weekbrief. Ook het programmaboekje voor Noad’67 – Dubbeldam is hieronder te vinden.

selecties:

Noad’67 1: Pjotr Mosselman, Lars Steijn, Marvin Quist, Luuk Spijker, Gijs Adriaanse, Justin Moerland, Tom de Ruijter, Iwan Geense, Armin Geense, Joost de Witte, Wessel Quist, Rob den Engelsman, Carlo de Kok, Arjan Moerland

Noad’67 2: Joey Verbraeken, Ron van Dijke, Rick Teeuw, Maurice Kosten, Justin Walpot, Niels van Oeveren, Niels van Westen, René Vos, Nick Steijn, Koen Spijker, Ton van Nieuwenhuizen, Mark Tichem, Julian de Heer, Koen van Dijke

Noad’67 3: Peter Jan Fontijne, Stefan Fontijne, Menno Fontijne, Jasper Fontijne, Dennis Kot, Arjan Moerland, Johan Reijngoudt, Marco Reijngoudt, Harm Verwijs, Christian van Hekken, Wiljan Lisseveld, Jeroen Verwijs, Danny Steijn, Ronald den Braber

Noad’67 4: Evert Jan van Herk, Bas Quist, Leendert van Dijke, Edwin Braat, Simon vd Male, Kjeld Snoep, Maurice Walpot, Marinus van Dijke, Janne Mikolas, Robin van Westen, Abdirahim, Niels Doorn, Wouter Fase

 

Weekbrief_1692 13-11-’18

Programmaboekje Noad’67 – Dubbeldam