Programma zaterdag 10 november

Noad’67 speelt in de tweede bekerronde een thuiswedstrijd tegen v.v. Kruiningen. In de voorbereiding afgelopen augustus werd nog ruim gewonnen van deze ploeg maar deze wedstrijd zal heel anders zijn. Geplaagd door blessures moet trainer Perry Snoep al sinds het begin van de competitie steunpilaren missen. Laten we hopen dat de overwinning afgelopen week bij ZSC’62 het tij doet keren. Kom allemaal zaterdag kijken en supporter onze mannen op een positieve manier. Lees hieronder de weekbrief voor het complete programma.

selecties:

Noad’67 1: Pjotr Mosselman, Marvin Quist, Luuk Spijker, Iwan Geense, Gijs Adriaanse, Tom de Ruijter, Justin Moerland, Armin Geense, Joost de Witte, Wessel Quist, Justin Walpot, Maurice Kosten, Carlo de Kok, Julian de Heer, Joey Verbraeken

Noad’67 2: Joey Verbraeken, Rick Teeuw, Maurice Kosten, Nick Steijn, Ron van Dijke, Mark Tichem, Julian de Heer, Ton van Nieuwenhuijzen, Flip Glasbergen, Marinus van Dijke, René Vos, Niels van Oeveren, Niels van Westen, Koen Spijker

Noad’67 3: Peter Jan Fontijne, Stefan Fontijne, Menno Fontijne, Dennis Kot, Chris van Hekken, Maurice Feleus, Marco Reijngoudt, Danny Steijn, Arjan Moerland, Jeroen Ridderhof, Johan Reijngoudt, Ronald den Braber, Harm Verwijs, Wiljan Lisseveld, Jeroen Verwijs, Michiel de Jager, John vd Swaluw

 

Weekbrief_1691 6-11-’18