Programma zaterdag 3 november

Aanstaande zaterdag is het inmiddels november en staat ons vlaggeschip nog maar op 1 punt. Tijd dat er gewonnen gaat worden. Uit bij ZSC’62 in Scharendijke moet dat mogelijk zijn maar dan moet alles meezitten. Zowel het tweede (thuis), het derde (uit) als ook het vierde (thuis) speelt een derby tegen respectievelijk WHS 2, Smerdiek 2 en Stavenisse 2. De wedstrijd van de JO11 is verzet naar 10:00 uur. De wedstrijd van de dames is afgelast door een tekort aan speelsters bij de tegenstander. Kijk in de weekbrief onderaan deze pagina voor het complete programma.

Selecties:

Noad’67 1: Pjotr Mosselman, Lars Steijn, Gijs Adriaanse, Luuk Spijker, Joost de Witte, Tom de Ruijter, Wessel Quist, Iwan Geense, Marvin Quist, Frank den Engelsman, Armin Geense, Arjan Moerland, Justin Moerland, Rob den Engelsman

Noad’67 2: Joey Verbraeken, Niels van Westen, Niels van Oeveren, Carlo de Kok, Maurice Kosten, René Vos, Julian de Heer, Mark Tichem, Nick Steijn, Justus den Braber, Justin Walpot.

Noad’67 3: Stefan Fontijne, Menno Fontijne, Dennis Kot, Johan Reijngoudt, Marco Reijngoudt, Harm Verwijs, Michiel de Jager, Maurice Feleus, Wiljan Lisseveld, Jeroen Verwijs, Danny Steijn, Jeroen Ridderhof, Wesley Kievit, John vd Swaluw

Noad’67 4: Evert Jan van Herk, Bas Quist, Evert Jan Geluk, Leendert van Dijke, Edwin Braat, Gerwin Walpot, Bart vd Velde, Jeroen Boon, Kjeld Snoep, Maurice Walpot, Janne Mikolas, Jorian Geluk, Robin van Westen, Abdirisaq

 

Weekbrief 1690 30-10-2018