Programma zaterdag 24 november

Zaterdag aanstaande speelt Noad’67 1 wéér een thuiswedstrijd. Om half 3 is De Fendert de tegenstander. De laatste jaren ligt deze tegenstander ons wel in thuiswedstrijden, echter dit seizoen draait het lekker bij de Fendert en staan wij nog maar op 1 gelijkspel op eigen bodem. Het zal lastig worden, maar met steun van het publiek zal het toch moeten lukken. Kijk in de weekbrief onderaan voor het complete programma en tevens het programmaboekje voor Noad’67- de Fendert:

selecties:

Noad’67 1: Pjotr Mosselman, Lars Steijn, Wessel Quist, Justin Walpot, Marvin Quist, Gijs Adriaansen, Iwan Geense, Tom de Ruijter, Justin Moerland, Joost de Witte, Arjan Moerland, Julian de Heer, Maurice Kosten, Joey Verbraeken

Noad’67 2: Joey Verbraeken, Dennis Kot, Jeroen Ridderhof, Maurice Feleus, Maurice Kosten, Niels van Westen, Julian de Heer, Ron van Dijke, Nick Steijn, Koen Spijker, Mark Tichem, Justus den Braber, Niels van Oeveren

Noad’67 4: Evert Jan van Herk, Jeroen Boon, Edwin Braat, Gerwin Walpot, Maurice Walpot, Bas Quist, Bart vd Velde, Leendert van Dijke, Abdirisaq, Robin van Westen, Simon vd Male, Niels Doorn, Menno Fontijne, Lennard Noorthoek

 

Weekbrief 1693 20-11-’18

Programmaboekje Noad’67 – de Fendert