Programma zaterdag 1 december

We zitten in de donkere dagen voor kerst. Donkere dagen waarin juist voor Noad de punten gepakt kunnen gaan worden. Te beginnen met een uitwedstrijd naar DHV in Zevenbergschen Hoek en daarna 2 derby’s tegen WHS (uit) en Smerdiek (thuis). Met een beetje geluk kunnen we hier een goede stap omhoog zetten. Kijk in de weekbrief voor het gehele programma voor aanstaande zaterdag.

selecties:

Noad’67 1: Pjotr Mosselman, Luuk Spijker, Marvin Quist, Iwan Geense, Lars Steijn, Gijs Adriaansen, Justin Moerland, Wessel Quist, Tom de Ruijter, Armin Geense, Arjan Moerland, Joost de Witte, Justin Walpot, Rob den Engelsman

Noad’67 2: Joey Verbraeken, Rick Teeuw, Maurice Kosten, Jeroen Ridderhof, Koen Spijker, Jeroen Verwijs, Niels van Oeveren, Niels van Westen, Julian de Heer, Mark Tichem, Nick Steijn, Marinus van Dijke, Kjeld Snoep

Noad’67 4:

 

Weekbrief 1694 28-11-’18