Programma zaterdag 8 december

De “Krabbenkreekderby” staat deze speelronde op het programma. Dit keer uit naar WHS. Na een sterke beurt bij DHV is in een derby alles mogelijk. Laten we hopen op een goed resultaat. Zie in de bijlage de weekbrief voor het complete programma.

 

selecties:

Noad’67 1: Pjotr Mosselman, Luuk Spijker, Marvin Quist,Iwan Geense, Lars Steijn, Gijs Adriaansen, Justin Moerland, Wessel Quist, Tom de Ruijter, Armin Geense, Arjan Moerland, Joost de Witte, Justin Walpot, Rob den Engelsman, Stephan van de Peet

Noad’67 2: Joey Verbraeken, Rick Teeuw, Maurice Kosten, Koen Spijker, Niels van Oeveren, Niels van Westen, Julian de Heer, Mark Tichem, Nick Steijn, Koen van Dijke, Carlo de Kok, Ton van Nieuwenhuijzen, Justus den Braber, Ron van Dijke, Bas Quist

Noad’67 3: Menno Fontijne, Dennis Kot, Johan Reijngoudt, Marco Reijngoudt, Christian van Hekken, Wiljan Lisseveld, Jeroen Verwijs, Danny Steijn, Ronald den Braber, Michiel de Jager, Maurice Feleus, Jeroen Ridderhof, Wesley Kievit, John van de Swaluw

Noad’67 4:

 

Weekbrief_1692 13-11-’18

 

 

 

Weekbrief 1695 4 december 2018