Programma zaterdag 25 mei

Na zaterdag zit de competitie erop. Noad gaat, naar alle waarschijnlijkheid, ook volgend seizoen in de 3e klasse uitkomen na de mooie winst tegen Klundert. Zaterdag is DFC in Dordrecht de tegenstander en die kunnen nog kampioen worden. Zie de weekbrief onderaan voor het complete programma.

selecties:

Noad’67 1:Pjotr Mosselman, Lars Steijn, Justin Moerland, Tom de Ruijter, Armin Geense, Frank den Engelsman, Luuk Spijker, Joost de Witte, Wessel Quist, ton v Nieuwenhuizen,Julian de Heer, Koen Spijker, Iwan Geense en René Vos

Noad’67 2:Kees Vroegop, Menno Fontijne, Arjan Moerland, Johan Reijngoudt, Harm Verwijs, Chris van Hekken, John vd Swaluw, Leendert van Dijke, Jeroen Verwijs, Joey Verbraeken, Nick Steijn, Maurice Kosten, Niels van Oeveren en Marco Reijngoudt

 

 

20190521_Weekbrief_1717 2019-05-22 18_46_33