Programma zaterdag 4 mei

Zaterdag staat er een inhaalprogramma op de rol. Daarom speelt Noad 1 vriendschappelijk uit bij Melissant. Kijk voor het overige programma onderaan in de weekbrief.

selecties:

Noad’67 1, tegen Walcheren 1 uit! Vriendschappelijk. 14.30uur, vertrek 12.30uur

Pjotr Mosselman, Marvin Quist, Lars Steijn, Gijs Adriaanse, Justin Moerland, Tom de Ruijter, Armin Geense, Rob den Engelsman, Frank den Engelsman, Justin Walpot, Luuk Spijker, Joost de Witte, Wessel Quist en Iwan Geense

Noad’67 2:Joey Verbraeken, Maurice Kosten, Koen Spijker, Ron van Dijke, Nick Steijn, Niels van Oeveren, Niels van Westen, Stephan v/d Peet, Carlo de Kok  Rick Teeuw, Julian de Heer, Koen van Dijke, Ton van Nieuwenhuizen en Mark TIchem

Noad’67 3:Kees Vroegop, Menno Fontijne, Dennis Kot, Arjan Moerland,  Marco Reijngoudt, Christian van Hekken,  Jeroen Ridderhof, Stefan Fontijne, Wiljan Lisseveld, Harm Verwijs, Danny Steijn. Brent Filius, Jasper Fontijne, Jaco Koolaard

Noad’67 4:Evert Jan van Herk, Bas Quist, Gerwin Walpot, Maurice Walpot,  Evert Jan Geluk, Robin van Westen, Jorian Geluk ,Bart vd Velde, Janne,Simon vd Male, J en F Glasbergen, Edwin Braat, Leendert  en Marinus van Dijke

20190430_Weekbrief_1714