Programma zaterdag 11 mei

Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen De Fendert op het programma. Punten moeten gehaald worden als nacompetitie ontlopen wil worden. Kijk in de weekbrief onderaan de pagina voor het complete programma.

selecties

Noad’67 1:Pjotr Mosselman, Marvin Quist, Lars Steijn, Gijs Adriaanse, Justin Moerland, Tom de Ruijter, Armin Geense, Rob den Engelsman, Frank den Engelsman, Justin Walpot, Luuk Spijker, Joost de Witte, Wessel Quist, Ton v Nieuwenhuizen en Iwan Geense

Noad’67 2:

Noad’67 3:Kees Vroegop, Menno Fontijne, Dennis Kot, Patrick Kot, Arjan Moerland, Johan Reijngoudt, Marco Reijngoudt, Jeroen Reijngoudt, Maurice Feleus, Jeroen Verwijs, Harm Verwijs, Stefan Fontijne, Jeroen Ridderhof, Danny Steijn, Wiljan Lisseveld, Kees Ligtendag en Ronald den Braber

Noad’67 4:Evert Jan van Herk, Kjeld Snoep, Gerwin Walpot, Maurice Walpot,  Evert, Robin van Westen, Wouter Fase, Rick Teeuw, Mark Tichem, Koen van Dijke, Joey Verbraeken, Julian de Heer en John v Swaluw

 

20190507_Weekbrief_1715