Programma zaterdag 18 mei

Zaterdag speelt Noad de laatste thuiswedstrijd tegen Klundert.

MO11 begint om 10uur!!

selecties

Noad’67 1:Pjotr Mosselman, Marvin Quist, Lars Steijn, Gijs Adriaanse, Justin Moerland, Tom de Ruijter, Armin Geense, Rob den Engelsman, Frank den Engelsman, Luuk Spijker, Joost de Witte, Wessel Quist, ton v Nieuwenhuizen en speler noad3

Noad’67 2:Joey Verbraeken, Julian de Heer, NIels van Oeveren, RIck Teeuw, Carlo de Kok, Koen Spijker, Mark Tichem, Maurice Kosten, Nick Steijn, René Vos, Justin Walpot, Brent Filius en Koen v Dijke

Noad’67 3:Kees Vroegop, Menno Fontijne, Dennis Kot, Arjan Moerland, Johan Reijngoudt, Jeroen Verwijs, Harm Verwijs, Jeroen Ridderhof, Chris van Hekken, John v/d Swaluw, Wiljan Lisseveld en Ronald den Braber

Noad’67 4:Evert Jan van Herk, Kjeld Snoep, Gerwin Walpot, Robin van Westen, Evert  Jan Geluk, Leendert en Marinus van Dijke, Roel den Engelsman, Simon v/d Male, Jorian Geluk, Jeroen Boon en Jurjen Verhage

 

20190514_Weekbrief_1716