opstelling zaterdag 28-09

Noad’67 1:Pjotr Mosselman, Marvin Quist, Rob den Engelsman, Frank den Engelsman, Justin Moerland, Joey Verbraeken, Justin Walpot, Iwan Geense, Armin Geense, Carlo de Kok, Lars Steijn, Tom de Ruijter, Ton v Nieuwenhuizen, Joost de Witte en Wessel Quist.

Noad’67 2: Kees Vroegop, Dennis Kot, Stefan Fontijne, NIels van Oeveren, Menno Fontijne, Marco Reijngoudt, Stephan v/d Peet,  ,Harm Verwijs, Chris van Hekken, Maurice Feleus, Jeroen Verwijs, Wiljan Lisseveld, Danny Steijn, Jeroen RIdderhof, René Vos, Roy van Splunter en Koen v Dijke.

Noad’67 3: Evert-Jan van Herk, Bas Quist, Edwin Braat, Leendert en Marinus van Dijke, Rick Teeuw, Wouter Fase, Bart v/d Velde, Gerwin Walpot,Roel den Engelsman, Evert Jan Geluk, Kjeld Snoep, Jurjen Verhage, Koen Spijker, Robin, Patrick en Niels van Westen