opstellingen zaterdag 19-09-2019

de eerste competitiewedstrijden staan op de rol voor zaterdag, hierbij de spelerslijsten:

Noad’67 1:Pjotr Mosselman, Marvin Quist, Rob den Engelsman, Frank den Engelsman, Justin Moerland, Jasper Fontijne, Justin Walpot, Iwan Geense, Armin Geense, Carlo de Kok, Lars Steijn, Tom de Ruijter, Ton v Nieuwenhuizen, Joost de Witte en Wessel Quist.

Noad’67 2: Joey Verbraeken, Dennis Kot, Stefan Fontijne, Johan Reijngoudt, Menno Fontijne, Marco Reijngoudt, Stephan v/d Peet,  Maurice Kosten,John V Swaluwe, Wiljan Lisseveld, Danny Steijn, Jeroen RIdderhof, Julian de Heer en Koen v Dijke.

Noad’67 3:Bas Quist, Edwin Braat, Leendert en Marinus van Dijke, Rick Teeuw, Wouter Fase, Bart v/d Velde, Gerwin Walpot,Roel den Engelsman, Marc Jan v/d Maas, Jorian Geluk, Jeroen Boon, Kjeld Snoep, Jurjen Verhage, Janne, Yoeri Snoep, Koen Spijker, Robin en Niels van Westen