opstellingen zaterdag 14 september.

de laatste bekerwedstrijden worden gespeeld.

Noad’67 1:Pjotr Mosselman, Marvin Quist, Julian de Heer, Rob den Engelsman, Frank den Engelsman, Justin Moerland, Jasper Fontijne, Justin Walpot, Iwan Geense, Carlo de Kok, Lars Steijn, Tom de Ruijter, Ton v Nieuwenhuizen en Wiljan Lisseveld.

Noad’67 2: Kees Vroegop, Dennis Kot, Johan Reijngoudt, Menno Fontijne, Marco Reijngoudt, Arjan Moerland, Niels v Oeveren, Jeroen Verwijs, Harm Verwijs, Stephan v/d Peet, René Vos, Joey Verbraeken, Maurice Kosten, Roy van Splunter en Maurice Feleus

Noad’67 3:Evert Jan van Herk,Bas Quist, Edwin Braat, Marinus van Dijke, Rick Teeuw, Wouter Fase, John V Swaluw, Bart v/d Velde, Gerwin Walpot, Evert Jan Geluk, Roel den Engelsman, Marc Jan v/d Maas, Jorian Geluk, Jeroen Boon, Jeroen S, Robin Reijngoudt en Niels van Westen