Opstellingen zaterdag 7 september

na 2 winstpartijen en 1 gelijkspel volgen de 2e bekerwedstrijden voor Noad.

Noad’67 1:Pjotr Mosselman, Marvin Quist, Julian de Heer, Rob den Engelsman, Frank den Engelsman, Luuk Spijker, Wessel Quist, Armin Geense, Justin Walpot, Iwan Geense, Carlo de Kok, Lars Steijn, Jasper Fontijne en Tom de Ruijter

Noad’67 2: Kees Vroegop, Dennis Kot, Johan Reijngoudt, Menno Fontijne, Marco Reijngoudt, Arjan Moerland, Niels v Oeveren, Jeroen Ridderhof, Jeroen Verwijs, Harm Verijs, Chris van Hekken, Wiljan Lisseveld, Stephan v/d Peet, Koen van Dijke en Maurice Feleus

Noad’67 3:Evert Jan van Herk,Bas Quist, Edwin Braat, Leendert van Dijke, Rick Teeuw, Wouter Fase, Koen Spijker, Bart v/d Velde, Gerwin Walpot, Robin van Westen, Roel den Engelsman, Marc Jan v/d Maas, Jorian Geluk, Jeroen Boon, Patrick en Niels van Westen