Feestweek update

Beste NOAD’67 aanhang,

Een tijdje terug hebben we bekend gemaakt dat de feestweek eraan komt (25 t/m 28 mei 2022).

Kijkt u ook al uit naar de feestweek? Begint het al te kriebelen?

Onlangs heeft de overheid onder leiding van minister Kuipers versoepelingen bekend gemaakt, bijna alle Corona-maatregelingen worden afgeschaft! Dit is niet zomaar gebeurd, onze Adrie Fontijne (ook wel de Kuuk genoemd) heeft even een goed telefoontje gehad met minister Ernst Kuipers. Na dit telefoontje zag Ernst ook de ernst in dat een NOAD feestweek niet op halve kracht kan, maar ouderwets goed los gaan en veel gezelligheid moet worden. Dit is precies wat we willen en hierdoor krijgen wij er zeker meer zin in!

Daarom maken wij bij deze bekend wat u op de woensdag (1e feestavond) kan verwachten.

Dit jaar is de woensdagavond op de feestweek een avond waar er geen traditioneel toneelstuk zal zijn. Dit jaar zal er zeker toneel zijn maar dan in een nieuw jasje. De woensdagavond zal zich uiten In de vorm van sketches (korte toneelstukjes + anekdotes van vroeger, van ongeveer 15 a 20 minuten), verhalen van de gastspreker en tussendoor maak je ook nog kans op mooie prijzen met het Rad van Avontuur! En als of dat nog niet genoeg is sluiten we deze avond feestend af met Brak-Party’s. Dit in de sfeer van lange biertafels met uiteraard ook genoeg bier, wat vermoedelijk gaat zorgen voor veel plezier.

Zo is de 1e feestavond voor jong en oud, met het vertrouwde toneel maar dan toch best wel in een nieuw jasje. Wij hopen u te zien op woensdagavond 25 mei, de feesttent zal om 19:00 geopend zijn, aanvang 20:00 uur.

We verwachten dat eind maart de ticketverkoop van start kan gaan. Zodra de ticketverkoop start wordt dit zeker bekend gemaakt!

Meer informatie over de feestweek wordt stap voor stap bekend gemaakt op NOAD’67 social media accounts, houd deze dus goed in de gaten!

Groeten van de feestcommissie.