Bolusactie jeugd

Beste spelers, ouders/verzorgers,

Het jeugdbestuur heeft een bolusactie bedacht om geld binnen te halen voor de jeugd van onze club. De actie wordt mede mogelijk gemaakt door onze eigen Spar de Berg! Ontzettend fijn dat ze ons hierin willen helpen. We hopen dat deze actie een groot succes gaat worden en vragen daarom uw/jou hulp.

We zouden jullie willen vragen om (minimaal) 5 bakjes per jeugdspeler te verkopen in je eigen netwerk. Meer mag natuurlijk ook, graag zelfs 😊 Op zaterdag 12 maart zouden we graag in de whatsapp groep van je team de verkochte aantallen horen per jeugdspeler zodat de bestelling de deur uit kan. De verkoopprijs is € 5,-. (4 bolussen per bakje).

Zaterdagochtend 19 maart kan de teambestelling dan opgehaald worden in de kantine (dit wordt gedaan door de leider van het betreffende team). Willen jullie vooraf je leider aub contant betalen?

Van een aantal spelers hebben al vernomen dat de verkopen goed verlopen. Super! Hopelijk kunnen we met elkaar aan een mooi aantal verkochte bolussen komen om zo weer mooie dingen voor de jeugd van onze club te kunnen realiseren. Helpen jullie ons mee om deze actie te laten slagen?

Leest u dit bericht en wilt u graag bestellen? Dit kan natuurlijk bij 1 van onze jeugdspelers!