Het Voorproefje, NOAD’67 Feestweek 25 t/m 28 Mei 2022

Beste NOAD spelers en supporters,

De feestweek komt nu echt steeds dichterbij, we hebben van bronnen vernomen dat er veel mensen zijn die de nachtjes al wegtellen.

Aan deze mensen kunnen wij iets erg leuks vertellen.

NOAD’67 heeft voor de echte supporter en de dorstige voetballer zijn eigen witbier ‘’Het Voorproefje” gebrouwen. Het Voorproefje is een heerlijk toegankelijk witbiertje wat eenmalig ter ere van de feestweek is gebrouwen. Het is een uniek limited edition biertje, alleen het flesje zelf is al een Fluplands collectorsitem te noemen.

Volgens geheime bronnen is het een biertje om van te smullen en zal ook gelijk het budget voor de feestweek vullen!

Let op, geen grap: Op vrijdagavond 1 april (aanvang 19:30) zal het Voorproefje worden geïntroduceerd in de vorm van een bierproeverij, op deze proeverij zullen ook 3 andere speciaalbiertjes geproefd worden en er zijn ook lekkere hapjes. De biertjes zullen mooi worden toegelicht door onze bierexperts. Dus twijfel niet en kijk meteen (in uw agenda) want op 1 april hoef je echt nergens anders heen. Deelnemen aan de proeverij (inclusief hapjes) kost € 20 , het Voorproefje kost € 2,50 per stuk. Het Voorproefje is te koop op deze avond en zal mogelijk ook gelijk uitverkocht raken, dus twijfel niet en schrijf je in! Inschrijven kan tot en met woensdag 30 maart, bij Lars Steijn, Dennis Kot of Wouter Fase.

Groeten van de Feestcommissie.