FEESTWEEK 55 JARIG BESTAAN

FEESTWEEK 55 JARIG BESTAAN

Het weer begint al beter te worden, de mensen beginnen al dorstiger te worden, en we zijn al aan het aftellen richting eind mei. De feestweek staat dit jaar namelijk weer op het programma! Zoals altijd vind de feestweek plaats in de week van hemelvaart, hierbij het programma:

WOENSDAG

Op woensdag trappen we zoals altijd af met een toneelavond, maar deze editie in een nieuw jasje. Hoe dit er precies uit komt te zien horen jullie later, rondom het toneel zal ook nog een rad van avontuur met geweldige prijzen zijn.

DONDERDAG

Op de donderdag staat het verenigingstoernooi op het programma, wie gaat er dit jaar vandoor met de trofee? Zullen het die dekselse Putdeksels weer zijn? Of krijgen we een verrassende winnaar? Na afloop komen zanger Erik en DJ Chris tot in de late uurtjes een feestje bouwen.

VRIJDAG

Op vrijdagmiddag wordt er een jeugdmiddag georganiseerd, er zal een stormbaan en andere leuke spellen aanwezig zijn. Na afloop wordt er gezamelijk gegeten, en zal er nog een kinderdisco zijn. Later op de avond volgt de klapper van de week: de feestavond. Onder andere Boy-d, Dirk Meeldijk, Het Cooldown Cafe, en onze eigen mannen van Brak party’s zullen de tent op z’n kop zetten!

ZATERDAG

Als afsluiter staat op zaterdag de derby op het programma tegen de eeuwige rivaal: Tholense Boys. Het zou mooi zijn als we de mannen naar de overwinning kunnen schreeuwen, zodat ze het seizoen mooi kunnen afsluiten.

Eind april begint de kaartverkoop, hou de socials in de gaten!