Kaartverkoop Feestweek Noad’67 55 jaar

Beste Noad’67 aanhang,

Het heeft even geduurd, maar we kunnen mededelen dat de ticketverkoop voor de feestweek is gestart! Vanaf donderdag 12 mei as. zullen de kaarten op zijn/haar eigenaren bij onderstaande verkooppunten liggen te wachten.

De woensdagavond zal iets anders verlopen dan eerder vermeld. Feyenoord speelt op deze avond de Conference League finale tegen AS Roma. Daarom zullen we op groot scherm de wedstrijd uitzenden, let op! daarom ook nieuwe tijden: 18:30 inloop, aanvang 19:15. Naast de wedstrijd staan ook nog steeds de openingstoespraak, de sketches, een verloting en de DJ’s van Brak-Party’s op het programma.

Daarnaast maken we bekend wat het thema voor de vrijdagavond is. Het thema voor DE Feestavond is Camping!

Kom die avond lekker in Camping kleding en vergeet uw pet en zonnebril niet, want het zal een flitsende avond worden! Zorg dat je er bent vanaf 21:00 uur!

Tot slot blijft het mooi weer de komende weken en dan is er bijna niets lekkerder dan ons Voorproefje, niet te zwaar, heerlijk fris en nog steeds te koop!

Groeten van de Feestcommissie