NOAD 3 pakt de titel !

Het venijn zat in het slot van de wedstrijd: NOAD 3 – FC Bergen 2. Bij de 1 – 1 tussen stand. Een stand waarbij de tegenstander FC Bergen 2 in het onderlinge duel op 3 mei a.s. op de Markiezater met een overwinning alsnog de titel naar zich toe kon trekken. 3 minuten voor tijd sloeg de vrije trap van Dennis Kot in als een bom: 2 – 1. NOAD 3 pakte met deze overwinning de kampioenstitel.

Door een goal van Robin Kot kwam NOAD 3 op voorsprong in het titelgevecht tegen FC Bergen 2. Maar FC Bergen kon de zaak gelijk trekken naar 1 – 1.  NOAD 3 kreeg gaandeweg de 2e helft steeds meer moeite om te scoren tegen de stugge defensie van de Brabanders. Het was pal voor tijd een vrije trap op ca. 20 meter die NOAD 3 op een beslissende 2 – 1 voorsprong bracht. Een paaskampioenschap voor NOAD 3; dat daarmee promoveert naar de 3e klasse.

NOAD 3 gaat nu voor de dubbel. Op 10 mei a.s. staat het duel in de 1/2 finale van de beker op het programma tegen: DOSKO 3. Deze wedstrijd wordt op Meilust gespeeld en vangt aan om 19.00 uur.