Programma zaterdag 6 februari 2016

Op Carnavalszaterdag is er een oefenprogramma voor de selectieteams tegen eilandelijke tegenstanders. om 12:30 speelt Noad'67 2 thuis tegen WHS 2 waarna Noad'67 1 om 14:30 aantreedt tegen SPS 1.

Hieronder de selecties:

 

Noad'67 1, aanwezig 13:15

Selectie: Pjotr Mosselman, Ron van Dijke, Lars Steijn, Rob den Engelsman, Jeroen Reijngoudt, Martijn Reijngoudt, Ton van Nieuwenhuizen, Marvin Quist, Frank den Engelsman, Jeroen Verwijs, Joost de Witte, Roy van Splunter & Corné Faasse.

 

Noad'67 2, aanwezig 11:30

Selectie: Joey Verbraeken, Thom Buijs, Remco Buijs, Edwin Braat, Maurice Feleüs, Koen Spijker, Justin Moerland, Jasper van Dijke, Bas van Nieuwenhuizen, Dennis Kot, Sven Buijs, Robin Kot, Robin Hommel, Niels van Westen, René Vos & Peter-Jan Fontijne.