NOAD F2 tegen MOC 17

Een beetje grijs weer nog, maar absoluut niet koud en een leuke tegenstander vandaag, dat was ons menu. Vooraf waren we met zijn tienen, maar na het omkleden bleken het er maar 8 te zijn…. een beetje een domper natuurlijk maar goed het is op dat moment zo. Onze tegenstander kwam uit Bergen op Zoom en wel MOC ‘17 F11 en de uitwedstrijd was voor ons een hele leuke geworden want we hadden daar voor het eerst gewonnen !! Hayden in de goal, Jesse en Merle achterin met daarvoor Rowan, Benjamin en Jayden en voorin moest Harm het gaan doen.

Gevoel was op zich goed en om 9:30 floot scheids Niels voor de aftrap en al snel bleek dat het een close partij zou worden al kregen wij de bal het doel niet echt in bij de tegenstander en met een uitval kwam MOC op 0 – 1, helaas.  Vrij snel daarna was het ook 0 – 2 doordat er niet ingegrepen werd. Kopjes omhoog en heel snel daarna kwamen we op 1 – 2 door een schot van Jesse. Helaas misten we Bartek behoorlijk voorin want Harm werkte zich een slag in de rondte maar het lukte steeds net niet bij hem. MOC was op zich niet eens sterker maar beschikte over 1 heel goed voetballertje die het ons heel moeilijk maakte achterin en nog voor rust kwamen ze op 1 – 3 en 1 – 4.

De overheerlijke ranja stond weer al klaar en daar werd weer gretig gebruik van gemaakt en fris en fruitig gingen we terug naar het veld voor de 2de helft. Hayden ging voetballen en Benjamin ging keepen en langzaam kwam er weer een kentering in het spel en met Jesse wat meer vooruit geschoven werd de druk erg groot op het doel van MOC en dat betaalde zich uit door een mooi doelpunt van wederom Jesse (die moest nu aardig wat frikadellen gaan eten) en een schot van Hayden wat net aangeraakt werd door een tegenstander en keeper kon er niet meer bij en dus : 3 – 4 !! Met nog 5 minuutjes op de klok kregen we echt aardig wat mogelijkheden, maar onder andere de paal, te lang wachten en het niet goed uitspelen van mooie kansen stonden ons in de weg en daar was weer zo een uitval van MOC en moest Benjamin toch 1 x capituleren en stond het 3 – 5. Helaas verloren maar toch zie ik steeds wat dingen beter gaan maar er moet met zijn allen hard en goed getraind worden, dan komt het heus goed !

Dan nog de “pienanties” en daar kan ik erg kort over zijn…… Wat begonnen we goed zeg, de eerste 5 strak in de hoek geschoten en MOC de eerste 5 mis onder meer door 2 reddingen van onze Ben en dus hebben die in ieder geval wel gewonnen, toch nog een redelijk gevoel !! Volgende week mogen we naar Welberg en gaan we het weer opnieuw proberen !